http://anunturi.giurgiuveanul.ro/components/com_adsmanager/images/default.gifToate anunturilerss


8 Results 1 - 8 of 8


MUNCITORI STRAINATATE

Vezi toate anunturile de la aly

Calificati,necalificati; barbati, femei, cupluri STRAINATATE(CEHIA) in fabrici , agricultura, silvicultura, depozite ,constructii, lacatuserie, sudura etc . Contract, sezonier, de, munca, pe o perioada, de pana la, un an cu posibilitate de prelungire. cazare asigurata .NU SE PERCEP COMISIOANE.0725859949
PLECARI ZILNIC DIN DIFERITE ZONE ALE TARII. 


Contact:
aly
0725859949
bucuresti
email
MUNCITORI STRAINATATE

Instalatori sanitari Germania fara comision

Vezi toate anunturile de la Mihai
Firma germana angajeaza instalatori sanitari cu experienta minim 3 ani.se lucreaza numai in interior.transport si cazare asigurata gratuit.angajarea se face direct cu firma din germania.nu se plateste comision.salariu in functie de orele lucrate.se cere seriozitate.Limba straina nu este obligatorie,plecare urgenta.mai multe detalii la telefon.oferim seriozitate.
Contact:
Mihai
0784514341
Bucuresti
email
nopic

Operator calculator

Vezi toate anunturile de la NICOLAE

Companie romano-bulgara, angajam operator call center, de preferinta barbat, program normal. In Giurgiu.
Cerinte : cunoscator obligatoriu limba bulgara si engleza , operare PC, permis conducere. Salariu 1900 lei net cu posibilitate de majorare.
Pentru solicitari asteptam CV pe email.


Contact:
NICOLAE
0766600438
giurgiu
email
nopic

Pozitioneaza-ti afacerea in topul rezultatelor Google

Vezi toate anunturile de la webseo

Optimizarea pentru motoarele de cautare sau optimizarea SEO, cum mai este numita, a inceput sa ia amploare, in ultimii ani, site-urile fiind nevoite sa aplice tehnici tot mai riguroase de optimizare pentru a fi vizibile si pentru a castiga pozitii superioare in pagina de rezultate. Tocmai de aceea este vital ca atunci cand iti stabilesti strategia de marketing sa iei in calcul si optimizarea site-ului de prezentare pentru a-ti valorifica la maxim afacerea.

Domeniul SEO este o industrie dinamica, in continua schimbare, al carui limbaj este stapanit doar de specialisti. Evident, toata lumea poate face SEO, dar nu toata lumea poate obtine rezultate de top. O agentie SEO cunoaste secretele acestui sector de promovare online si iti poate garanta, printre altele, urmatoarele castiguri pentru afacerea ta!

In primul rand, ajungi sa iti intelegi mai bine afacerea. Pentru ca un site sa isi atinga potentialul maxim, este important, intai de toate, sa aiba clarificate anumite aspecte, de la cuvintele-cheie pe care isi construieste intreaga strategie de promovare, la definirea publicului tinta si intelegerea competitiei. O campanie SEO te poate ajuta sa te familiarizezi inca si mai bine cu domeniul afacerii tale pentru ca ajungi sa intelegi mai bine elementele indispensabile unui business de succes.  

Un alt beneficiu, poate si cel mai important, consta in sporirea vizibilitatii in motoarele de cautare. Cu o strategie buna si pusa la punct, volumul de cautare pentru expresiile optimizate va fi mai mare, iar traficul va creste considerabil, ceea ce pentru tine inseamna, practic, profituri inzecite.

Obtii rezultate durabile. Acest avantaj face diferenta intre optimizarea SEO si modalitatile traditionale de marketing. Cu toate ca o campanie SEO serioasa este realizata de-a lungul unei perioade mai indelungate de timp, de regula 6-8 luni, rezultatele vor fi vizibile atat in buget, cat si in feedback-ul obtinut. Orice agentie SEO incurajeaza includerea promovarii SEO in campania de marketing standard, pentru o promovare integrala, de succes.


Contact:
webseo
0215280168
Bucuresti
email
Pozitioneaza-ti afacerea in topul rezultatelor Google

Angajam Lucratori Depozit

Vezi toate anunturile de la Irina Nicolae

De 12 ani pe piata oferim cea mai eficienta solutie de arhivare pentru unele dintre cele mai mari si mai importante afaceri din Romania.

Ce responsabilitati vei avea?

 1. Vei participa activ la toate activitatile care presupune manipularea cutiilor cu documente atat in spatiul firmei cat si in afara acestei (la sediul clientului ca insotitor al soferilor);
 2. Vei utiliza eficient spatiul din depozite si de la sediul clientilor
 3. Te vei asigura de pastrarea integritatii cutiilor cu documente pe durata manipularii;
 4. Vei face operatiuni de incarcare/descarcare a cutiilor.

Candidatul ideal are:

 1. Studii medii
 2. Disponibilitate la efort fizic
 3. Spirit de echipa si dornic sa invete
 4. Atentie la detalii si este o persoana responsabilia.

Beneficii:

 1. Tichete de masa
 2. Transport asigurat
 3. Bonusuri in functie de performanta

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0747041029; sau pe adresa de e-mail irina.nicolae@archive.ro.


Contact:
Irina Nicolae
0747041029
Darasti, jud. Ilfov
email
nopic

pierdut certificat inmatriculare

Vezi toate anunturile de la Paun Marius

Pierdut certificat de inmatriculare nr.  B 1969203/04.08.2009 pentru SC PRINTESA SRL. J52/244/2007, CUI : 21493912, cu sediul in sat Hodivoaia, com. Putineiu, jud. Giurgiu. Il declar nul


Contact:
Paun Marius


email
nopic

Post vacant

Vezi toate anunturile de la Liceul Nicolae Cartojan

Liceul Teoretic Nicolae Cartojan, cu sediul in Giurgiu, str. 23 August, nr.9, scoate la concurs in data de 05.07.2018 un post de paznic.

Condițiile de participare și bibliografia sunt afișate la sediul unității.


Contact:
Liceul Nicolae Cartojan
0246215401
GIURGIU
email
nopic

Urgent angajam 10 dansatoare si hostesse

Vezi toate anunturile de la Newstyle

Urgent, NightClub din Bucuresti angajeaza 10 dansatoare si hostesse, program 5 zile pe saptamana, varsta minim 18 ani, cu sau fara experienta, tinuta eleganta, aspect placut, ingrijit, cunostinte minime de limba engleza. Posibilitati multiple de castiguri. Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe Mobil/ Viber, Whatsapp: +40 752068887, Facebook: anunt.newstyle sau puteti trimite CV si poze pe e-mail: anuntnewstyle@yahoo.com iar noi va contactam imediat.

 


Contact:
Newstyle
0752068887
Bucuresti
email
Urgent angajam 10 dansatoare si hostesse
Classifield Ads by AdsManager